Pronto Xi 740 Event Registration

Pronto Scope V3

The event:

Scope Systems welcomes you to join us as Pronto unveils their latest version of software; Pronto Xi 740. Attend an event in your city and learn about Pronto Xi 740’s newest features delivered in the form of a cinematic experience. You will also have the opportunity to hear from notable individuals sharing their recent experiences with Pronto software, as well as having the chance to ask questions and participate in live polls and surveys.

The agenda:

Each city’s event will follow the below schedule:


Schedule:*


Content:*

8:30 am – 9:00 am (30 min) Registration
9:00 am – 9:30 am (30 min) Introduction
9:30 am – 10:00 am (30 min) Business Intelligence, Web Interface
10:00 am – 10:30 am (30 min) Asset & Facilities Management
10:30 am – 11:00 am (30 min) Morning tea
11:00 am – 11:20 am (20 min) Customer panel, testimonial or roundtable
11:20 am – 11:40 am (20 min) Financials, Technology
11:40 am – 12:15  pm (25 min) Retail, SCM, Manufacturing
12:15 pm – 12:30 pm (15 min) Questions
12:30 pm – 1:30 pm (60 min) Lunch

Please note:
* Certain aspects of the content may change depending on the event location.
* Schedule times are location specific.

 

Registration:

Please fill in the form below to  register for the desired event(s) you wish to attend.

Pronto Xi 740 Registration

Please fill in your details below:

Take the next step.

Get the help you need now. One of our experts will call you to discuss your needs and help start you on the path to greater control.

© Scope Systems Pty Ltd 2022
Business Management Software Solutions